Voor u, door u

Kasteel Oud-Zuylens

Kasteel Oud-Zuylens

Trip naar Kasteel Groeneveld. Na een ontzettend moeilijke tijd, waarbij ik mijn vrouw en voet verloor was ik blij om vandaag 22 Juni voor het eerst met Stichting Mee-Doen Purmerend op pad te gaan. Kasteel Groeneveld was de bestemming. Met een schoolreisjes gevoel zat...

Lees meer

Deze pagina is er voor u en is gemaakt door u

Heeft u een leuk verhaal, of wilt u wat vertellen, of heeft u een uitstapje gedaan met Maria Deen. Stuur uw verhaal naar info@stichting-mee-doen-purmerend.nl.

Uw stukje wordt dan zo spoedig mogelijk door ons geplaatst.

Tuinieren houd je jong

Tuinieren houd je jong

Het verhaal "Tuinieren houd je jong" gaat over een jonge vrouw die het in het leven niet altijd gemakkelijk heeft gehad. Ze woont alleen in een klein appartement en heeft weinig sociale contacten. Toch probeert ze het beste te maken van haar leven en geeft ze niet op....

Lees meer
Opa

Opa

Een gedicht voor opa Een opa is als een vriend, Die liefde en respect verdiend. Een opa is een...

Lees meer

Spelregels

Net als op de oude website kan op deze “Voor u, door u pagina” van alles komen te staan. Verhalen, gedichten, puzzels, rebussen, etc., etc. In principe is alles mogelijk, zolang het voor anderen maar niet aanstootgevend, beledigend, of discriminerend is. De websitebeheerder behoudt zich dan ook het recht voor om, zonder opgave van redenen, eventuele ingezonden berichten niet te plaatsen. Gezien de ervaringen op de oude website, zal dat echter niet gauw voorkomen.

Laat uw fantasie de vrije loop en schrijf een leuk verhaal, maak een gedicht, stuur een leuke foto op met een beschrijving waar de foto over gaat. Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken. Laten wij er met z’n allen een hele leuke pagina van maken waarop elke keer weer een andere leuk item op staat.

Heeft u een leuk verhaal, een gedicht, een raadsel, of wat dan ook?

Stuur het op naar ons email-adres: info@stichting-mee-doen-purmerend.nl