Doe mee met onze activiteiten, zie hier het verhaal van mevrouw Jansen 

Het was een prachtige zonnige dag in Purmerend toen Mevrouw Jansen besloot om mee te doen aan een uitstapje van De Stichting Mee Doen. Mevrouw Jansen was al een tijdje niet meer zo actief geweest in de gemeenschap, dus ze was blij om de kans te krijgen om weer wat mensen te ontmoeten en de stad te verkennen.

Ze stapte op de bus van De Stichting en werd verwelkomd door een vriendelijke vrijwilliger die haar hielp om een plaats te vinden. Terwijl ze door de omgeving reden, vertelde de vrijwilliger over de verschillende activiteiten die De Stichting organiseerde, zoals musea bezoeken, markten en muziekmiddagen. Mevrouw Jansen luisterde aandachtig en begon zich al snel op haar gemak te voelen in het gezelschap van de andere passagiers.

Ze kwamen aan bij een prachtig tuincentrum en iedereen stapte uit de bus. Mevrouw Jansen was onder de indruk van de grote selectie aan planten en bloemen en nam de tijd om alles te bekijken. Ze ontmoette ook een aantal andere mensen die ook meededen aan het uitstapje en ze maakten allemaal snel contact.

Toen het tijd was om terug te keren naar huis, voelde Mevrouw Jansen zich opgeladen en blij. Ze had een leuke dag gehad en had nieuwe mensen ontmoet. Ze besloot om zich aan te melden voor meer activiteiten van De Stichting Mee Doen en kon niet wachten om weer deel te nemen aan het volgende uitstapje.

Onze activiteiten en uitstapjes

Stichting Mee Doen Purmerend is een non-profit organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen in de gemeente Purmerend. Wij bieden een breed scala aan activiteiten en uitstapjes aan, waaronder de warme lunch in de Molentocht, spelletjesmiddagen en andere sociale activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld om mensen samen te brengen en te helpen bij het versterken van hun sociale contacten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers (en ook chauffeurs) om te helpen bij het organiseren en uitvoeren van de activiteiten. Vrijwilligers kunnen helpen bij het coördineren van activiteiten, het verzorgen van logistiek, het begeleiden van deelnemers, of het geven van ondersteuning op andere manieren. Vrijwilligerswerk bij Stichting Mee Doen Purmerend is een geweldige manier om de gemeenschap te steunen en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden en ervaringen op te doen.

Wilt u mee met een uitstapje, dan kunt u zich opgeven door Maria Deen te bellen op telefoonnummer:  06-105 036 40

Aankomende evenementen