Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Donderdag 4 juli – Rondvaart –

4 juli @ 12:00 - 17:00

Donderdag 4 juli – Rondvaart –

Tijdens de middag rondvaart door de Eilandspolder maakt u een ontspannende en informatieve tocht door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De Eilandspolder, gelegen in Noord-Holland, is een uitgestrekt en betoverend veengebied dat bekendstaat om zijn rijke flora en fauna, schilderachtige landschappen en historische betekenis.

De rondvaart begint met een warm welkom aan boord van een comfortabele boot, waar u kunt genieten van koffie of thee en een heerlijk gebakje. Terwijl u zich tegoed doet aan deze lekkernijen, vaart de boot rustig door het serene landschap van de Eilandspolder. De stille wateren en de weelderige natuur om u heen zorgen voor een kalmerende en betoverende ervaring.

Gedurende de tocht wordt u begeleid door een ervaren gids die u alles vertelt over het ontstaan en de geschiedenis van dit unieke natuurgebied. U leert hoe de Eilandspolder is gevormd door eeuwenlange natuurlijke processen en menselijke invloed. De gids zal ook wijzen op de diverse plant- en diersoorten die in dit gebied voorkomen, waaronder zeldzame vogels, bijzondere waterplanten en oude boomsoorten.

De Eilandspolder staat bekend om zijn rijke vogelpopulatie, dus vergeet niet uw verrekijker mee te nemen. U heeft de kans om talloze vogelsoorten te spotten, zoals reigers, eenden en misschien zelfs de majestueuze zeearend. De gids zal u helpen deze vogels te identificeren en interessante feiten over hun gedrag en leefomgeving te delen.

Deze rondvaart is niet alleen een prachtige manier om van de natuur te genieten, maar ook een educatieve ervaring die uw waardering voor het behoud en de bescherming van dergelijke gebieden zal vergroten. Of u nu een natuurliefhebber bent, op zoek bent naar een ontspannende middagactiviteit, of meer wilt leren over de Nederlandse natuur en geschiedenis, de rondvaart door de Eilandspolder biedt een onvergetelijke en waardevolle ervaring.

.
Kosten € 32,50

U wordt gehaald en gebracht. De rit gaat door vanaf 5 personen maar vol=vol!

De avond voor vertrek wordt u geïnformeerd over het tijdstip van ophalen.
Ga een keer met ons mee, u zult er geen spijt van hebben.

Meer informatie of uitje boeken Herman Reurts 0299-705544 of Sandra Mulder 06 36 03 56 19
Banknummer : NL92 RABO 0323 1265 45
Ten name van : Stichting Mee-Doen Purmerend

 

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie: