Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 21 juni – Pantropica –

21 juni @ 09:30 - 17:00

Vrijdag 21 juni  – Pantropica –

Gezellig dagje uit naar Pantropica (Orchideeënhoeve). Dit uitstapje is geheel verzorgd met koffie/thee en lunch.

Pantropica is een boeiende en innovatieve botanische attractie die bezoekers meeneemt op een reis door de tropische regenwouden van de wereld. Deze unieke bestemming, vaak gelegen in een grote kas of serre, is ontworpen om een authentieke tropische ervaring te bieden, compleet met weelderige planten, exotische bloemen en een rijkdom aan biodiversiteit.

Bij Pantropica kunnen bezoekers zich onderdompelen in de schoonheid en diversiteit van tropische ecosystemen. De attractie is gevuld met een enorme verscheidenheid aan planten, van majestueuze palmbomen en reusachtige varens tot kleurrijke orchideeën en zeldzame epifyten. De temperatuur en luchtvochtigheid worden zorgvuldig gecontroleerd om een echt tropisch klimaat na te bootsen, wat zorgt voor een meeslepende en educatieve ervaring.

Naast de flora biedt Pantropica vaak ook een verscheidenheid aan tropische fauna. Bezoekers kunnen oog in oog komen te staan met kleurrijke vogels, vlinders, reptielen en soms zelfs kleine zoogdieren die in deze omgevingen leven. Deze dieren worden zorgvuldig verzorgd en hun habitats worden nauwkeurig nagebootst om hun welzijn te waarborgen.

Pantropica heeft meestal ook informatieve displays en interactieve exhibits die inzicht geven in de ecologie, het behoud en de culturele betekenis van tropische regenwouden. Educatieve programma’s, rondleidingen en workshops worden vaak aangeboden om zowel kinderen als volwassenen bewust te maken van het belang van deze ecosystemen en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Of je nu een natuurliefhebber, een plantenliefhebber, of gewoon op zoek bent naar een unieke en ontspannende ervaring, Pantropica biedt een betoverende ontsnapping naar de tropen, midden in een gematigd klimaat. Het is een perfecte bestemming voor gezinnen, scholengroepen en iedereen die de wonderen van de tropische wereld wil verkennen en waarderen.

Kosten € 39,50

U wordt gehaald en gebracht. De rit gaat door vanaf 5 personen maar vol=vol!

De avond voor vertrek wordt u geïnformeerd over het tijdstip van ophalen.
Ga een keer met ons mee, u zult er geen spijt van hebben.

Meer informatie of uitje boeken Sandra Mulder 06 36 03 56 19
Banknummer : NL92 RABO 0323 1265 45
Ten name van : Stichting Mee-Doen Purmerend

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie: