Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dinsdag 16 juli – Bosplan –

11 juli @ 09:30 - 17:00

Op dinsdag 16 juli staat er een gezellige en ontspannende activiteit op het programma: een wandeling door het prachtige Amsterdamse Bosplan. Deze activiteit biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht, terwijl u in goed gezelschap bent.

De ochtend begint met een aangename wandeling door het Amsterdamse Bos, een uitgestrekt en veelzijdig recreatiegebied met weelderige bossen, open weiden en schilderachtige waterpartijen. Tijdens de wandeling heeft u de kans om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl u langs kronkelende paden en door groene lanen loopt.

Halverwege de wandeling nemen we een pauze om te genieten van een kopje koffie of thee, vergezeld van iets lekkers. Dit rustmoment biedt de gelegenheid om even bij te komen, gezellig te kletsen en de omgeving in u op te nemen.

Na de verfrissende wandeling staat er een heerlijke lunch op het programma bij het pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht. Dit sfeervolle restaurant, gelegen in een oude boerderij, staat bekend om zijn heerlijke pannenkoeken en warme, gastvrije sfeer. U kunt kiezen uit een breed assortiment van zowel hartige als zoete pannenkoeken, bereid met verse ingrediënten.

De totale kosten voor deze gezellige dag zijn € 26,50, inclusief de wandeling, koffie/thee met lekkers en de lunch bij Boerderij Meerzicht. Het belooft een ontspannen en plezierige dag te worden, ideaal om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van de natuur en lekker eten in goed gezelschap. Schrijf u snel in en mis deze leuke en ontspannende activiteit niet!

Kosten: € 26,50

U wordt gehaald en gebracht. De rit gaat door vanaf 5 personen maar vol=vol!

De avond voor vertrek wordt u geïnformeerd over het tijdstip van ophalen.
Ga een keer met ons mee, u zult er geen spijt van hebben.

Meer informatie of uitje boeken Herman Reurts 0299-705544 of Sandra Mulder 06 36 03 56 19
Banknummer : NL92 RABO 0323 1265 45
Ten name van : Stichting Mee-Doen Purmerend

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie: