Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Donderdag 18 juli – Boetserie –

18 juli @ 12:30 - 17:00

Donderdag 18 juli – Boetserie –
In de middag een Workshop Mozaiek met Eve. Mozaieken op een spiegel, hart of eigenontwerp op een hout paneeltje bij
Evalien de Lange Velzeboer in Noord Beemster.

De Boetserieworkshop in Westbeemster is een inspirerende en creatieve activiteit, ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en ambacht. Deze workshops worden geleid door de ervaren kunstenaar Evalien de Lange-Velzeboer, die bekend staat om haar vaardigheid en passie voor het boetseren.

Gevestigd in het pittoreske Noord Beemster, biedt de Boetserie een serene en stimulerende omgeving waar deelnemers hun artistieke talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Tijdens de workshop leert u de basisprincipes van het boetseren en werkt u aan uw eigen kunstwerk op een houtpaneeltje. Evalien zorgt voor deskundige begeleiding en praktische tips om uw creativiteit tot leven te brengen.

De workshops zijn inclusief koffie en thee, waardoor u in een ontspannen sfeer kunt werken en genieten van het gezelschap van mede-deelnemers. Of u nu een beginner bent of al enige ervaring heeft, de Boetserieworkshop in Westbeemster biedt een unieke gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren en een prachtig kunstwerk te maken.

Daarnaast is de locatie in de rustige en mooie omgeving van Noord Beemster perfect om even aan de dagelijkse drukte te ontsnappen en uzelf onder te dompelen in de wereld van kunst en creativiteit. Het is een ideale activiteit voor een ontspannende en inspirerende dag.

Kosten € 22,50

U wordt gehaald en gebracht. De rit gaat door vanaf 5 personen maar vol=vol!

De avond voor vertrek wordt u geïnformeerd over het tijdstip van ophalen.
Ga een keer met ons mee, u zult er geen spijt van hebben.

Meer informatie of uitje boeken Herman Reurts 0299-705544 of Sandra Mulder 06 36 03 56 19
Banknummer : NL92 RABO 0323 1265 45
Ten name van : Stichting Mee-Doen Purmerend

Gegevens

Datum:
18 juli
Tijd:
12:30 - 17:00
Evenement Categorie: