DEEN is de ander niet

Waar komt de naam van ons bedrijf ‘DEEN is de ander niet’ eigenlijk vandaan?
Deze naam is bedacht door mijn broer voor de 70ste verjaardag van mijn vader. In het gastenboek schreef hij een verhaaltje en hij eindigde met de woorden ‘DEEN is de ander niet’, een woordspeling op het bekende gezegde. Toen ik enige tijd later voor mijzelf begon en een naam voor mijn bedrijf moest bedenken, moest ik aan die woorden denken, als eerbetoon aan mijn vader.
Wij verzorgen voor onze klanten (interne) verhuizingen, aankleding en totaalinrichting van kantoren, werkkamers en bedrijfsruimtes. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij inrichten en verhuizen.

Wij leveren kantoormeubilair en zorgen ook voor de montage, en indien nodig, instructie ter plaatse. Van meubilair voor de kantine tot de kamer van de burgemeester. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het leveren. Met een magazijn van ca 3500 m2 groot kunnen wij voor een scherpe prijs uit voorraad leveren.

Ook voor gegalvaniseerde archief- en magazijnstellingen bent u bij ons aan het goede adres. Zo’n stelling is makkelijk in gebruik en onderhoud en heeft een lange levensduur. Wij leveren stellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Een flexibele en efficiënte manier van opslag voor bijvoorbeeld uw magazijn, kantoor of gewoon voor thuis. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Sinds enige tijd zijn wij ook gecertificeerd om museum objecten (intern) te verhuizen. Tot onze klanten behoren een aantal gerenommeerde musea die uitermate tevreden zijn over onze dienstverlening.

Maatwerk is onze specialiteit! Wij komen graag bij u langs of ontvangen u in onze showroom (op afspraak, ook buiten kantooruren).

Kijk ook eens op onze website en webshop

websitewww.deenisdeanderniet.nl

webshop: www.didan.nl

Related Articles

Andere berichten

Steun ons.

Voor slechts 5 euro per maand bent u al donateur en maakt het ons als stichting mogelijk
om veel mensen heel erg gelukkig te maken.