Wij hebben een nieuwe website !

De Stichting heeft sinds vandaag een hele nieuwe website. De functionaliteit van onze oude website was namelijk sterk verouderd. De nieuwe website ziet er veel strakker en moderner uit. Bovendien kunnen de uitstapjes (als dat straks weer mogelijk is) via de website worden geboekt en meteen worden betaald via Ideal. Ook donateurs en sponsors kunnen zich via de website aanmelden en meteen hun donatie of sponsor bijdrage via Ideal overmaken. Website bezoekers kunnen zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief die wij periodiek zullen gaan versturen. Afmelden voor de nieuwsbrief kan met een link die in iedere nieuwsbrief komt te staan. De nieuwe website ziet er natuurlijk anders uit dan de oude, maar u bent daar echt heel snel aan gewend. Kijk gerust op uw gemak even rond op de website.