Nieuwe film 3.Film Snapshot

Mijn naam is Maria Deen.


Stichting Mee Doen Purmerend! waar ik voorzitter van ben is op 30 september 2017 van start gegaan.

De stichting heeft als doel de mensen weer bij de samenleving te betrekken. Mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, senioren,   mantelzorgers, mensen die niet meer meedoen met de samenleving.

Eenzame mensen, thuis zitten en het leven niet meer leuk vinden. Zich geen raad meer weten hoe zij de dag door moeten komen, op bezoek wachten die ze niet krijgen. 

Kunt u zich dat voorstellen? Dat je niemand kan aanspreken omdat je kringetje zo klein is geworden vanwege je hoge leeftijd waar alles en iedereen wegvalt!!..

Velen voelen zich zo verlaten, eenzaam en overbodig.
Dat is toch niet goed? Deze mensen die zo hard hebben gewerkt die behoren er toch bij? Dat bent u toch wel met mij eens?

Stichting Mee Doen Purmerend! is daarom hard bezig om de mensen weer te betrekken bij de samenleving, door de mensen veel aandacht te schenken met een luisterend oor. De weg te wijzen waar zij terecht kunnen met hun problemen waar zij tegen aan lopen en niet weten welke instantie hen kan helpen.

Ook organiseert de stichting dagtochtjes zodat deze mensen weer met elkaar in contact kunnen komen, zodat ze weer aanspraak hebben.
De Stichting is dringend op zoek naar sponsors, voor slechts 5 euro per maand steunt u onze stichting, u maakt er een heleboel mensen blij mee.

Rekeningnummer: NL92 RABO 0323 1265 45 of vul dit formulier in: STEUN ONS

Met vriendelijke groet,

Maria Deen

Alle andere activiteiten

nieuwe activiteiten

Lunchen in de Molentocht

 Zeer binnenkort gaan wij starten met het serveren van (warme) lunches. U kunt…

Zwemmen voor senioren en mindervaliden

 

Stichting Mee-Doen Purmerend! gaat ?????, in samenwerking met de Stichting Friendship Sports…

Onze sponsors

Onze sponsors

Waterlandse Taxi Combinatie
Stadspartij Purmerend
Omroep MAX
  De Zorgcirkel Purmerend
Gemeente Purmerend