Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verrassingstocht met Maria Deen

28 september @ 10:00 - 17:00

€27,50

Verrassingstocht met Maria Deen

Stap aan boord voor een onvergetelijke ervaring met Maria Deen, de drijvende kracht achter Stichting Mee Doen Purmerend! Zonder te weten waar de reis heen gaat, beloven we je een dag vol avontuur, verrassingen en hartverwarmende momenten.

Wat kun je verwachten?

  • Een comfortabele reis onder begeleiding van Maria, die vol enthousiasme en levenswijsheid zit.
  • Interessante anekdotes en verhalen van Maria, die niet alleen het landschap, maar ook haar levensreis met je zal delen.
  • Ontdekkingen van verborgen juweeltjes in en rondom Purmerend, plekken die speciaal door Maria zijn geselecteerd vanwege hun bijzondere betekenis of schoonheid.
  • Tijd voor reflectie, inspiratie en natuurlijk veel gelach, want zoals Maria altijd zegt: “Vrolijkheid en gezelligheid staan voorop!”

Verbinding en Gemeenschap Deze tocht draait niet alleen om de bestemming, maar ook om de verbinding. Onder Maria’s bezielende leiding is dit een uitgelezen kans om anderen te ontmoeten, verhalen te delen en te genieten van de kleine momenten die het leven zo bijzonder maken.

Voor wie is deze tocht? Iedereen is welkom! Of je nu een oude bekende bent van de stichting, of nieuw en nieuwsgierig, Maria’s verrassingstocht is voor iedereen die openstaat voor avontuur, verbinding en positiviteit.

Doe mee en laat je verrassen! Waar wacht je nog op? Meld je aan voor deze bijzondere dag en laat Maria je meenemen op een reis die je nog lang zal bijblijven.

Lunch inbegrepen.

Kosten: € 27,50

U wordt gehaald en gebracht!
De avond voor vertrek wordt u geïnformeerd over het tijdstip van ophalen.
Ga een keer met ons mee, u zult er geen spijt van hebben.

Meer informatie bij Maria Deen 06 105 036 40

Banknummer  :
 NL92 RABO 0323 1265 45 Ten name van : Stichting Mee-Doen Purmerend

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie: