Nieuwsbericht (17-02-2021)

Op dinsdag 16 februari 2021 bereikte ons het droevige bericht dat de heer G.H.M.J. Meijer enigzins onverwacht op de leeftijd van 84 jaar is overleden. Meneer Meijer, bij velen bekend als Gezinus, kampte al enige tijd met zijn gezondheid maar stond desondanks nog zeer positief in het leven. Helaas is Gezinus volkomen onverwacht besmet geraakt met het Corona virus en als gevolg daarvan op dinsdag 16 februari van ons heengegaan. Gezinus is vanaf de oprichting van onze Stichting een trouwe sponsor geweest en is vele malen met onze bus mee geweest op één van de vele gezellig uitstapjes. Wij zullen Gezinus enorm missen en wensen zijn familie en overige nabestaanden heel veel troost en sterkte met dit enorme verlies.