GeldEen stichting heeft geen vast inkomen en is altijd afhankelijk van subsidie's, giften, donateurs, sponsors, etc. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar personen of bedrijven die ons financieel of op welke andere wijze dan ook willen ondersteunen, Op de website staan in het menu bij SPONSORS, DONATEURS en CONTACT volop mogelijkheden om ons te bereiken. Wij zijn heel erg blij met iedere vorm van hulp en ondersteuning, om onze doelstelling te kunnen blijven realiseren, namelijk om mensen weer meer te betrekken bij de maatschappij en mensen wat extra aandacht te geven die dat nodig hebben.


VerbouwenHOERA ............ De verbouwing van onze website is op een haar na gevild. Zelf denken wij dat de website er weer fris en vrolijk uitziet, maar wij zijn heel erg benieuwd naar uw mening. Stuur ons, via het contactformulier, een berichtje en laat ons weten wat U vindt van onze verniewde website. Mist U nog dingen? Heeft U nog tips of ideeën ter verbetering? Wij zijn erg benieuwd...........


AdministratieWij zijn druk bezig om ons secretariaat en onze administratie goed en professioneel in te richten.Tevens zijn wij onze website aan het aanpassen. In de komende jaren streven wij er naar om er voor te zorgen dat u de meeste dingen via onze website kunt regelen. Denk hierbij aan het aanmelden voor een uitstapje of activiteit, maar ook om het laatste nieuws van onze stichting te kunnen lezen. Blijft onze website daaom regelmatig volgen.


Alle andere activiteiten

nieuwe activiteiten

Zwemmen voor senioren en mindervaliden

 

Stichting Mee-Doen Purmerend! wil in samenwerking met de Stichting Friendship Sports Centre in Amsterdam…

Onze sponsors

Onze sponsors