Aandacht (Voor het laatst bijgewerkt op: 20-09-2019)

 

 


Wij hebben de unieke mogelijkheid om eens te kijken hoe het toegaat op een manege. Wij kunnen kijken hoe er dressuur les wordt gegeven en mogen na afloop van de les in de stallen kijken naar de paarden en de paarden misschien zelfs even knuffelen en aaien. Wij kunnen ook een eenvoudige lunch gebruiken bij de manege en eventueel voor- of na het bezoek bij de manege een leuke rondrit maken rondom Purmerend. 

Er is gelegenheid om naar de manege te gaan op een zaterdag om 13:30 uur of op een woensdag om 15:30 uur. Onze vraag aan U is:

ZOU U EVENTUEEL WILLEN DEELNEMEN AAN EEN BEZOEK AAN DE MANEGE EN ZO JA, WELKE DAG HEEFT DAN UW VOORKEUR? ZATERDAG OM 13:30 UUR OF WOENSDAG OM 15:30 UUR? ALS U EENS PAARDEN WILT KIJKEN, RUIKEN EN AAIEN, DAN IS DIT EEN UNIEKE GELEGENHEID !

Laat ons even weten of u eventueel belangstelling heeft en of uw voorkeur uitgaat naar zaterdag of woensdag. Uiteraard bent U verder nog niets verplicht. Stuur uw reactie naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast heel erg bedankt voor uw reactie.

 

 

HEEFT U HET FILMPJE AL GEZIEN OP DE FOTO PAGINA VAN DE VIERING VAN HET
2 JARIG BESTAAN VAN ONZE STICHTING?


 

 

 WEBSITE BEZOEK

 

WIJ GAAN "ALS EEN RACEAUTO"
OM NOG DIT
JAAR DE
10.000 HITS
TE BEREIKEN.


DE 8.200-ste HIT IS INMIDDELS BIJNA BEREIKT !
NU OP NAAR DE 9.000

STAND PER 20-09-2019 IS: 8.194 HITS
NOG 1.806 HITS TE GAAN..............

 

BIJ 10.000 HITS IS ER EEN GEWELDIGE VERRASSING TE VERDIENEN !

NIEUWSGIERIG NAAR DE VERRASSING ? 

BLIJF ONZE WEBSITE IN DE GATEN HOUDEN !

 

Tot april van dit jaar waren er (zo rond het 1,5 jarig bestaan) ongeveer 3.000 hits. Vanaf april is jaar is de website stap voor stap aangepast en is er in vrij korte tijd een flinke stijging te zien van het aantal "hits" op onze website. Begin juni stond het aantal "hits" al op bijna 5.000. In zo'n 2 maanden tijd zijn er dus bijna 2.000 hits bij gekomen. Dat is een geweldig resultaat waar wij enorm blij mee zijn ! Help ons om onze website NOG bekender te maken en vertel uw familie, vrienden, buren, kennissen en iedereen die het maar wil horen hoe zij onze website kunnen bezoeken. Help ons daarbij  en vertel iedereen dat men onze website kan bereiken op:

www.stichting-mee-doen-purmerend.nl 

ZEG HET VOORT, ZEG HET VOORT !

  

 

Alle andere activiteiten

nieuwe activiteiten

Onze Populaire Uitstapjes

De meest populaire activiteit die wij op dit moment organiseren zijn ongetwijfeld de uitstapjes die wij iedere week voor u organiseren.…

Lunchen in de Molentocht

 Zeer binnenkort gaan wij starten met het serveren van (warme) lunches. U kunt kiezen uit 2 soorten heerlijke 3 gangen lunches.

Kosten zijn…

Zwemmen voor senioren en mindervaliden

 

HET IS BIJNA ZO VER ........ Stichting Mee-Doen Purmerend! gaat in samenwerking met de Stichting Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord,…

Onze sponsors

Onze sponsors

Waterlandse Taxi Combinatie
Stadspartij Purmerend
Omroep MAX
  De Zorgcirkel Purmerend
Gemeente Purmerend