Geen activiteiten en uitstapjes op dit moment

In verband met de Corona maatregelen worden op dit moment geen activiteiten en ook geen uitstapjes georganiseerd. Alle geplande activiteiten zijn gecanceld.

Klaverjassen

Vanaf maandag 4 november organiseren wij iedere maandag “Klaverjassen voor het plezier“.
Er wordt NIET met het mes op tafel gespeeld, er zijn GEEN prijzen te winnen, het is TOEGESTAAN elkaar een beetje te helpen om het spel beter te leren, maar het ALLERBELANGRIJKST is om samen PLEZIER en GEZELLIGHEID te hebben.

Iedere maandag bent u vanaf 13:30 uur van harte welkom bij Zorgcirkel “de Molentocht”, Persijnlaan 99, Purmer-Zuid. De toegang is GRATIS. Het is wel gewenst om vooraf te laten weten dat u wilt meedoen, want met een tafel met maar 1 persoon is het moeilijk klaverjassen.toch?

Aanmelden kan:

1) via Maria Deen 06-10503640