Klaverjassen

Vanaf maandag 4 november organiseren wij iedere maandag “Klaverjassen voor het plezier“.
Er wordt NIET met het mes op tafel gespeeld, er zijn GEEN prijzen te winnen, het is TOEGESTAAN elkaar een beetje te helpen om het spel beter te leren, maar het ALLERBELANGRIJKST is om samen PLEZIER en GEZELLIGHEID te hebben.

Iedere maandag bent u vanaf 13:30 uur van harte welkom bij Zorgcirkel “de Molentocht”, Persijnlaan 99, Purmer-Zuid. De toegang is GRATIS. Het is wel gewenst om vooraf te laten weten dat u wilt meedoen, want met een tafel met maar 1 persoon is het moeilijk klaverjassen toch?

Aanmelden kan:

1) via Maria Deen 06-10503640

2) via de receptie van de Molentocht

3) via een email naar stichting-mee-doen-purmerend@hotmail.com

LET OP:
ONDANKS DE VERRUIMINGEN VAN DE BEPERKENDE MAATREGELEN IN VERBAND MET CORONA IS DEZE ACTIVITEIT NOG NIET OPNIEUW BESCHIKBAAR. ZODRA DEZE ACTIVITEIT WEER VAN START GAAT ZULLEN WIJ DAT OP DE WEBSITE VERMELDEN