Gelukkig Nieuwjaar

Wij wensen iedereen en gelukkig en gezond 2022.
2022 wordt hopelijk een goed jaar voor ons allemaal. Corona is op zijn retour en de verwachting is dat we in het voorjaar weer volop activiteiten kunnen ontplooien. We gaan weer uitstapjes doen en het zwemmen wordt ook weer opgepakt.

Hou onze website en onze berichten in de media in de gaten voor het laatste nieuws.

Ook willen we weer huisbezoeken gaan doen om de mensen weer bij de maatschappij te betrekken, hiervoor zijn we op zoek naar “Buddy’s”. U zult hiermee een hele hoop mensen een fijne dag geven.
Bel met Maria Deen voor meer informatie of geef je op als Buddy of gastvrouw/heer. Tevens zijn wij nog op zoek naar sponsors, wordt nu sponsor en voor slechts 5 euro per maand bent u sponsor van onze Stichting.

Telefoon Maria: 06-105 036 40