74274 KRqMs vzwmarjan0002

Stichting Mee-Doen Purmerend! wil in samenwerking met de Stichting Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord zwemmen voor senioren gaan organiseren. Onze bedoeling is om regelmatig met belangstellenden te gaan zwemmen in het zwembad van de Stichting Friendship Sport Centre. Het zwembad van de Stichting is uitermate geschikt gemaakt voor mindervaliden en mensen die wat moeilijk ter been zijn. Heeft u belangstelling om een keer mee te gaan neem dan contact op met Maria Deen (Tel 06-10503640 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of via het contactformulier op de website om U aan te melden.

Bekijk hier het promotie filmpje van Friendship Sports Centre

Inmiddels zijn er al zo'n 20 aanmeldingen om aan het zwemmen deel te nemen. Wij hopen u binnenkort verder te kunnen informeren voor wat betreft de prijs van het arrangement dat wij u willen aanbieden. HOUDT DE WEBSITE IN DE GATEN !

Alle andere activiteiten

nieuwe activiteiten

Zwemmen voor senioren en mindervaliden